Finn balanse i forholdet, eller gå videre.

         


Jeg forstår at det kan være vanskelig å håndtere utfordringer i samlivet på egenhånd, derfor er jeg her for å hjelpe deg. Er du klar for å ta inn ny forståelse? 

 

Jeg inviterer deg med på Lev Sterkt- webinaret «Lidenskap & Kjærlighet» onsdag 12. juni kl. 20:00. Det er 2 timers inspirasjon og læring som er spesielt utviklet for deg som opplever utfordringer i forholdet, og som ønsker å finne veien tilbake til kjærlighet og lidenskap, eller er usikker på om du skal bli eller dra.

Et av temaene jeg snakker om er feminine og maskuline energier. Motpolene som skaper den nødvendige tiltrekningen, og viktigheten av å finne balansen i forholdet. 

For vet du hva? Vi ender ofte opp med å bære på masker som hindrer oss i å være oss selv. La meg ta et eksempel:

Forestill deg en jente som blir født med en feminin kjerne, men som vokser opp med en mor som har hatt svært smertefulle opplevelser i forhold til menn. Moren, som er i maskulin energi, og som tror at maskulin energi er mektig, lærer datteren sin å omfavne sin maskuline side i veldig stor grad. Jenten utvikler en beskyttende, mørk maske over sin naturlige, lyse energi.

 

Etter hvert som jenten vokser opp, legger hun merke til at de lyse feminine jentene får mer oppmerksomhet fra guttene hun liker - de guttene som utstråler sterkere maskulin energi. Mens hun sliter i sine egne forhold, fordi hun tiltrekker seg mer feminine menn fordi hun er i den maskuline energien. Når hun lykkes å kontrollere menn føler hun seg trygg, men mangler den nødvendige polariteten for et blomstrende forhold.

 

Her er et annet eksempel:

 

En gutt blir født med en maskulin kjerne. Han liker å leke med typiske gutteleker, som lekepistoler. Men foreldrene tar dem fra ham, bekymret for at slik lek vil føre til vold. 

 

Uten å mene det, formidler de at maskuline egenskaper og energi er negative. Så gutten legger en feminin maske over sin maskuline kjerne.

 

Når han blir eldre, oppdager han at han ikke får samme respons fra jentene han ønsker seg, i motsetning til "bad boysa", som virker å tiltrekke jentene uten anstrengelse. 

 

Han opplever at jentene heller ønsker å være venner enn romantiske partnere. Selv når han er i forhold med mer maskuline kvinner, sliter han med å opprettholde dem.

 

Vi forstår med dette at kjærlighet alene er ikke nok for et tilfredsstillende, lidenskapelig forhold. Polaritet er også avgjørende. Polaritet kommer fra forskjellene våre og skaper spenning og lidenskap. For å sikre vekst i forholdet, må vi jobbe med å forstå og verdsette hverandres ulikheter.

 

Det er naturlig å danse mellom feminine og maskuline energier. Det gjør vi alle, menn og kvinner hele tiden. Utfordringen oppstår når vi blir værende for lenge i en energi som egentlig ikke er vår naturlige kjerne. Selv om eksemplene over forteller om mann i maskulin og kvinne i feminin kjerne, så er det absolutt ikke slik det er for alle. Noen menn har en feminin kjerne, på lik linje som at noen kvinner har en maskulin kjerne, - og er akkurat der de skal være. Det er viktig å forstå at dette gjelder polaritet og energier som er uavhengig av kjønn.

 

Den feminine energien søker trygghet og bekreftelse, mens den maskuline energien lengter etter å føle seg betydningsfull. Den feminine ønsker trygghet på at de er elsket, bekreftelse på at de er gode nok. Den maskuline energien ønsker å føle seg viktig for å vite at de fortjener kjærligheten.  

 

Kunsten er å forstå hverandre og sette pris på hverandre istedenfor å prøve å gjøre hverandre like.

 

Bli med meg når jeg forteller mer om samliv og feminine og maskuline energier. Det er gratis å være med, du klikker her for å melde deg på;

https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar-lidenskap-kj%C3%A6rlighet-blogg/

 

 

Vel møtt til webinar!

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp. 

 

Kevin

www.levsterkt.no 


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid