Feminine og maskuline motpoler.

Klikk på bilde for å se video; 

Er du klar for å ta kontroll over livet ditt etter et tøft samlivsbrudd? 

Jeg forstår at det kan være vanskelig å håndtere utfordringene etter et samlivsbrudd, men jeg er her for å hjelpe deg med å finne inspirasjon og gjenfinne din personlige styrke.

I kveld inviterer jeg deg med på «Ny Start». Det er 2 timers inspirasjon og læring som er spesielt utviklet for de som har opplevd et tøft brudd og ønsker å finne veien tilbake til kjærlighet og lidenskap. Bli med gratis kl. 20:30!

Et av temaene jeg snakker om er konseptet med feminine og maskuline energier som komplementære tiltrekninger. 

For vet du hva? Vi ender ofte opp med å bære på masker som hindrer oss i å være oss selv. La meg ta et eksempel:

Forestill deg en jente som blir født med en feminin kjerne, men som vokser opp med en mor som har hatt svært smertefulle opplevelser i forhold til menn. Moren, som tror at maskulin energi er mektig, lærer datteren sin å omfavne sin maskuline side. Dermed utvikler jenta en beskyttende, blå maske over sin naturlige, rosa energi.

Etterhvert som jenta vokser opp, legger hun merke til at de rosa jentene får mer oppmerksomhet fra guttene hun liker - de guttene som utstråler sterkere maskulin energi. Men hun sliter i sine egne forhold, fordi hun tiltrekker seg mer feminine menn på grunn av den blå masken. 

Og når hun lykkes å kontrollere dem, føler hun seg trygg, men mangler den nødvendige polariteten for et blomstrende forhold.

Denne syklusen av vekst eller tilbakegang i relasjoner finnes i alles reise. Ta et annet eksempel:

En gutt blir født med en maskulin kjerne. Han liker å leke med typiske gutteleker, som lekepistoler. Men moren tar dem fra ham, bekymret for at slik lek vil føre til vold. 

Uten å mene det, formidler hun at maskuline egenskaper og energi er negative. Så gutten legger en rosa maske over sin blå, maskuline kjerne.

Når han blir eldre, oppdager han at han ikke får samme respons fra jentene han ønsker seg, i motsetning til "Bad Boys" som virker å tiltrekke dem uten anstrengelse. 

Han opplever at jentene heller ønsker å være venner enn romantiske partnere. Selv når han er i forhold med mer maskuline kvinner, sliter han med å opprettholde dem, fordi han er tro mot sin maskuline kjerne.

Kjærlighet alene er ikke nok for et tilfredsstillende forhold; polaritet er også avgjørende. Polaritet, som springer ut fra forskjellene våre, skaper spenning, spenning og lidenskap. For å sikre vekst i forholdet, må vi forstå og verdsette hverandre i stedet for å prøve å gjøre hverandre like.

Utfordringen oppstår når vi går inn i et forhold med masker. Den feminine energien søker trygghet og bekreftelse, mens den maskuline energien lengter etter å føle seg betydningsfull. Den feminine ønsker trygghet på at de er elsket, bekreftelse på at de er gode nok. Den maskuline energien ønsker å føle seg viktig for å vite at de fortjener kjærligheten.  

Du kan ikke være trygg hele tiden for livet vil alltid endre seg, forholdet vil endre seg, partner vil endre seg. 

Kunsten er å forstå hverandre og sette pris på hverandre istedenfor å prøve å gjøre hverandre like.

Bli med meg i kveld når jeg går dypere i dette og mye mere. Det er gratis å være med, og du klikker her for å melde deg på; https://webinar.kevinfroystad.no/


Gleder meg til å dele masse inspirasjon med deg!

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp. 

Kevin

www.levsterkt.no  


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid