Du må endre din story for å endre ditt liv.

                 

Vet du at livet går i sesonger akkurat slik som året?

 

Når man opplever en vinter i livet kan det være vanskelig å se at våren kommer litt lenger der fremme.

Nedunder er noen historier jeg har fått tilsendt fra mennesker som opplever en vinter. Jeg ønsker å gi de, og deg om du er blant dem, den samme innsikten og forståelse som jeg selv sitter med fordi da vil lidelsen ta slutt og muligheten til å skape en ny, positiv fremtid komme til syne. Vi trenger alle en god fremtid å se frem mot.

Når vi lever i fortiden, er det vanskelig å skape en god fremtid. Når vi befinner oss i offerrollen, og lever med negative følelser så klarer vi ikke å skape en positiv fremtid. Når vi fortsetter å gjøre som vi alltid har gjort, vil resultatet forbli det samme. Når følelsen av mangel blir dominerende, oppleves livet som enda mer motgang.

«Livet er så tungt. Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle bli enslig mor som 43-åring i full jobb. Livet ble ikke som jeg har håpet. Er det for seint liksom? Kan man forelske seg igjen i voksen alder?»

«Jeg gikk tilbake til mannen, men dessverre så fungerer det fortsatt ikke. Har gitt beskjed på ny, men han vil ikke gi slipp. Jeg sliter med mye dårlig samvittighet. Han kommer med flere ulike løsninger for å ordne ting. Men jeg vet innerst inne at det ikke kan reparere mine følelser. Jeg står fast i eget liv. Hvordan skal jeg gå frem nå? Er så utfordrende!»

«For en og en halv måned siden fortalte kjæresten min gjennom 24 år at han ikke har kjærestefølelser for meg lenger. Det er ingen spesiell grunn til at de har forsvunnet, sier han. Vi har alltid hatt det kjempefint, begge er godt voksne. Det kom som et sjokk! Nå har han endt alt, og jeg gitt opp. Jeg føler meg så uendelig alene og har det helt forferdelig. Den ene dagen klarer jeg å tenke bittelitt positivt, neste dag er jeg langt nede i kjelleren og vil bare gråte og klarer nesten ikke spise».

 

På kveldens Lev Sterkt - Webinar, i kveld kl. 20:00, vil jeg ta tak i flere av deres caser. Dersom du ønsker en liten minicoaching live kan du sende inn din case til post@kevinfroystad.no, så er det kanskje din jeg tar opp.

Klikk link for påmelding; 

https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar-blogg/  

 

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid