Når følte du deg sist spesiell for din partner?

          

Listen over utfordringer man kan oppleve i et forhold er lang. Punktene under er typiske samtaleemner jeg har med mennesker som opplever utfordringer i samlivet.

 

Ensom i forholdet.

Tillitsbrudd.

Arbeidsnarkoman.

Sliter intimt.

Økonomiske utfordringer.

Klarer ikke kommunisere.

Tidsklemma.

Alkoholmisbruk.

Skjevdeling.

Utroskap.

Opplevelse av å være alene om ansvar for barna.

 

Noen ganger vikler livet oss inn i uheldige mønster, dårlige vaner eller hektiske perioder som gjør at vi kan miste både oss selv og partneren. Det er viktig å bli bevisst dette, og ta grep mens det fortsatt er mulig å skape en endring. Dersom målet er å redde, reparere eller løfte forholdet, er denne bevisstgjøringen spesielt kritisk, men bevisstgjøring er også være svært viktig dersom du befinner deg på et sted hvor du ikke lenger vet om du skal bli værende i forholdet eller ikke.

 

Alle mennesker har grunnleggende behov for å føle seg sett, hørt og forstått. I et intimt forhold har man i tillegg behov for å føle seg attraktiv, spesiell og viktig for sin partner. Det er faktisk de sistnevnte tingene som blir nevnt fra de som har vært utro, når de blir spurt hva som fikk de til å begå utroskap. Det var ikke sex som var det viktige, men det å føle seg spesiell for en annen. Her er en liten refleksjon til deg.

 

Når følte du deg sist spesiell for din partner?

Når følte du sist at partneren din er viktig for deg?

Når sa du sist til din partner at du er viktig for meg?

Når klarte du sist å trygt utrykke deg åpent og ærlig?

 

Lenge siden? Da er det på tide å jobbe litt med disse spørsmålene, og deretter legge hjertet ditt på bordet til din partner.  Du trenger å få klarhet i om dette er noe dere ønsker å jobbe dere gjennom sammen. «It takes two to tango». Healing kan først starte når dere sammen har definert hva som har gått galt. Husk at det er dere som par som bestemmer spillereglene for deres forhold, ikke samfunnet eller omgivelsene.

 

Du kan lære mer om hvordan du kan øke din bevissthet og bli en bedre partner, på Lev Sterkt-webinaret, Lidenskap & Kjærlighet, i kveld kl. 20:00.

 

Klikk link for påmelding;

https://webinar.kevinfroystad.no/levsterkt-lidenskap 

Velkommen!

 

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid