Uke 2 – Hvordan er din historie?

Hvis din historie kun dreier seg om hvordan livet ditt pleide å være før samlivsbruddet, blir det vanskelig for deg å leve ditt beste liv. Når fokuset er på hva du har mistet gir det store utfordringer.

De beste historiene kommer av de store endringene som skapes, og den nye historien kan bli annerledes enn du hadde sett for deg. Noen ganger er den rikere og bedre enn du trodde, andre ganger ble det bare noe helt annet enn du hadde tenkt. Livet gir ikke oss alltid det vi ønsker, det gir oss mer det vi trenger.

Vi alle trenger å bli påminnet at det finnes noe større enn oss selv å kjempe for når livet er som vanskeligst. En av årsakene til lidelse kommer av at historien kun fokuseres rundt en selv, om hva man har fått til eller ikke, og hva man har mistet som ikke var ens egen feil.

Historier som inspirerer er når man klarer å endre historien, og bevege seg fra slave til frihet. Det høres kanskje voldsomt ut, men noen er slave til sin partner og mange er slave til sine frykter. Noen er slave til frykten for å miste det de har, noen til frykten for å ikke få det de ønsker i fremtiden. Noen er slave til frykten for å ikke få forholdet som de ønsker, eller livet som de ønsker. Noen er slave til frykten for å ta feil valg, og listen fortsetter. 

 

Den eneste måten å gå fra slave til frihet er å møte motstanden, legge en plan og gjennomføre (kjempe kampen). 

 

Desto større motstanden er, jo større er heltene i de inspirerende historiene som alle elsker.

Mange filmhistorier til inspirasjon ender i at helten opplever en selvåpenbaring etter sin kamp. En selvåpenbaring kan komme i form av et sterkere mot, en sterkere ærlighet, en sterkere besluttsomhet, en sterkere tro på seg selv, eller en sterkere kjærlighet.

Livet blir uansett aldri det samme igjen, for endringene er permanente. 

Hvem elsker vel ikke en «come back»-story? Så hvorfor ikke skape din egen? 

 

Hvordan vi skaper et nytt kapittel i din historie vil jeg fortelle om på kveldens Lev Sterkt-Webinar, kl. 20.00.

 

Du kan bli med her: https://webinar.kevinfroystad.no/levsterktsamlivsbrudd/

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid