Uansett hvor du er, vær der fullt og helt.

Dette er siste jobbeuken før ferien starter for meg. Jeg er i Haugesund til og med onsdag, og har siste foredrag før sommeren tirsdag kveld. I Bergen venter klienter torsdag og fredag.

Uansett hvor du er, vær der fullt og helt. Hvis du opplever her og nå som ulidelig og det gjør deg ulykkelig, trenger du å ta noen avgjørelser.

Du kan mulig trekke deg ut av situasjonen? Du kan kanskje endre situasjonen? Eller du må rett og slett akseptere situasjonen slik den er?

Jeg erfarer at de som tar lederskap i sitt liv tar valg. De tar valg og tar konsekvensene som måtte komme. Ingen unnskyldninger, ingen negativitet. De velger og står for valget de har tatt.

De suksessrike har en evne til å ta valg selv om de ikke er sikre på at valget er riktig. Årsaken til det er at de vet at alle valg fører til konsekvenser.

Det er jo greit nok, men den store forskjellen ligger i at de suksessrike ser ikke på feile valg som å feile, men som erfaring og læring uavhengig av resultatet. De ressurssvake er redd for å ta feile valg, og tror at feile valg kan føre til at de mislykkes.

Hvordan skal du klare å ta de riktige valgene? Du trenger å gjøre en del feil valg før du har erfaringen for å ta de riktige. Derfor er det ekstremt viktig at du tar dine valg og ikke lytter til alle andre når du skal velge.

Å ta lederskap er å ta de valgene du mener er riktig for ditt liv, - også de tøffe. Vi ser at ledere må ta tøffe valg for bedriften som mange ganger er lite populære.

Ledere som har evnen til å ta de nødvendige, tøffe valgene for at bedriften skal lykkes er gode ledere.

Det er en viktig innsikt å forstå at du er lederen i ditt liv, og da kreves det tøffe valg av deg.

Jeg møter mange ressurssvake mennesker, og jeg ser klart at de utsetter de tøffe valgene. De utsettes eller gjemmes til en annen dag.

En dag endres det, men ingenting endres før du tar valget. Det er i valgene at din skjebne blir skapt. Du vil ikke lykkes om du fortsetter å gjøre som du alltid har gjort og samtidig forventer et annet resultat.

Ta valget du vet er nødvendig å gjøre, selv om det er tøft. Bruk mot for å komme gjennom frykten for å feile.

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp. Kevin
www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


  • mRrxtJGo

    SMYTUzfnAXLJs


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid