Samlivsbrudd

Samlivsbrudd.

 

En av årsakene til at vi opplever samlivsbrudd kan være mangel på intimitet. Kjærligheten kan fortsatt være der, men når intimiteten forsvinner så blir kjæreste forholdet borte. Forskjellen på et vennskapsforhold og et kjæresteforhold er intimiteten.

 

En av de største årsakene til at intimiteten forsvinner er at polariteten blir borte. Når polariteten mellom den maskuline og feminine energien mangler så blir tiltrekningskraften svakere. Vi må ha både nord og sørpol for å skape polaritet.

 

En viktig oppgave for mannen i forholdet er å utrykke sin maskulinitet som er hans kjerne. 

 

Jeg pratet med en mann denne uken som opplevde at hans kjære gikk fra ham. Jeg spurte ham hvorfor og han fortalte at han hadde løyet til henne som han elsket. Løgnen var at han hadde fortalt at han var lykkelig i forholdet i mange år, men sannheten var at han ikke hadde vært det på lang tid.

 

Han hadde mistet kontakt med henne, fortalte han, og vi vet alle at vi kontakten forsvinner om vi ikke er ærlige. Jeg tror at han ikke våget å uttrykke sin maskuline kjerne tilstrekkelig nok til å kunne skape den kontakten han ønsket. Hvordan kan han være i sin maskulinitet om han ikke  evner å fortelle sannheten?

 

Maskulin energi er handlingsorientert, tar ansvar og er beskyttende.

 

Feminin energi er nærende, jordnær og altomfattende.

 

Maskulin energi handler ikke om å slå seg på brystet,  maskulin energi handler om å tjene noe større enn seg selv.

 

«Hvem sin kjærlighet krevde du mest i din oppvekst?» spurte jeg. «Og hvem måtte du være for denne personen?»

 

Svarene på disse spørsmålene gir oss svar på hvordan vi tror vi skal måtte leve livet vårt. «Jeg måtte være en god gutt» sa han.

 

«Hvor mye måtte du være den gode gutten for moren din?» spurte jeg. «Hele tiden» svarte han.

 

Hvem kan vel være den gode gutten hele tiden? Han startet allerede som guttunge å lyve for både sin mor og seg selv.

 

Hvorfor løy han til sin mor? Fordi å fortelle sannheten ville kunne lede til smerte, trodde han. Frykten for å miste kjærligheten. Han løy til sin mor for å overleve.

Utfordringen er at han fortsatt tror han er i overlevelsemodus, noe han ikke er. Det er en ung del av ham som fortsatt hindrer ham i å være seg selv, og det begrenset hans maskulinitet fra å blomstre. Det kan være en av årsakene til hans brudd.

 

Sannheten setter oss fri. Den maskuline delen av oss vil bli dratt til den ekte feminine delen. En falsk feminin vil ikke tiltrekke seg en sann maskulin. Den sanne maskuline vil kjenne at den feminine er falsk og trekke seg unna. Det samme vil den sanne feminine.

 

Ingen ønsker å være med en nivå 1 partner som kun er opptatt av å dekke sine egne behov eller en nivå 2 partner som bare gir for selv å få tilbake. Vi ønsker alle å være med en partner som gir for det er naturlig for dem å gi. En nivå 3 partner. Vi er selv nødt til å bli en nivå 3 partner for å tiltrekke oss en nivå 3 partner.

 

For å bli en nivå 3 partner må vi vokse fra gutter til menn og fra jenter til kvinner.

 

Gutter ønsker, menn får det til å skje.

Gutter drømmer, menn jobber.

Gutter håper, menn bryter gjennom.

Gutter ønsker kjærlighet selv om det kommer fra sympati. Menn ønsker ikke sympati, de ønsker den rene, sanne kjærligheten.

 

Menn vet hvordan virkelig kjærlighet smaker og de har en kjærlighet til seg selv.

 

Det føltes ukomfortabelt å fortelle ham sannheten, for han var ikke tilstede i sin maskuline kjerne. Når han kommer hjem der, kan ingenting lenger stoppe ham fra å fortelle sannheten.  

 

En mann vil ikke akseptere annet for seg selv enn å være en nivå 3 partner. Han lar ikke gutten stå i veien. På samme tid kan han også nyte å være gutten. Han elsker gutten i seg selv, men lar mannen bestemme. Ikke noe er galt med gutten, bare han har sin plass.

 

Når du da treffer en kvinne som elsker både gutten og mannen i deg, da har du truffet en nivå 3 kvinne. En nivå 3 kvinne ser mannen i deg selv om du kan slite med å se ham selv. En nivå 3 kvinne ønsker at du skal være deg selv og hjelper deg der. En nivå 1 eller 2 partner vil prøve å endre deg til å bli lik seg selv.

 

Ingenting er som å oppleve en nivå 3 partner. Først da kan lidenskap og kjærlighet skapes over lang tid. Og for å lykkes med det må vi selv bli en nivå 3 partner.

 

Mannen er der når du forteller sannheten. Når du ikke forteller sannheten, har gutten tatt over.

 

Dette og mye mer skal vi prate om på webinaret i kveld kl. 20:30. Velkommen til «Hvordan gjøre seg ressurssterk i en vanskelig tid».

 

Klikk link for påmelding; https://webinar.kevinfroystad.no/

 

Lev Sterkt og aldri, aldri gi opp.

 

Kevin

www.kevinfroystad.no


Eldre Nyere


  • Rizzel

    Tusen takk for deling av dine visdom Kevin. Likte den samanligningen av gutter og menn, og at niva 3 kvinner godtar begge deler i staden for å prøve å forandre han. Da forstår eg kva eg har gjort feil i mitt tidlegare ekteskap.

    Det er viktig å ha forståelse av at både kvinnene og mennene ønskjer det samme, “å motta og gi sann kjærlighet.”


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid