Når vi forstår dette, vil vi føle bedre

For at vi skal føle oss bedre og bli mer ressurssterke, trenger vi å forstå prinsippet om å leve innenfra ut, istedenfor utenfra inn. Dette er en viktig innsikt og forståelse, en riktig tankevekker.

 

Hva er forskjellen på å leve innenfra og ut, og utenfra og inn?

 

Utenfra inn: Du påvirkes av ytre omstendigheter og responderer på det som skjer rundt seg. Det kan være en sur nabo, en dårlig leder, været eller tenåringens humørsvingninger. Du skylder på alt og alle som årsaken til at du føler deg stresset, lei, sur eller sint. 

 

Innenfra ut: Du er mer oppmerksom på øyeblikket, og får med deg de ytre omstendighetene uten at de bestemmer hvordan du har det. Du vet at det ikke er det ytre som gir deg følelsene, men din tenkning om det som skjer. Du endrer tenkningen fra hva andre mennesker mener om deg, til å bli bevisst på hva du tenker om deg selv.

 

Hver gang du tar deg selv i å være frustrert over hva andre måtte tro og mene om deg, forteller du deg selv at andres meninger er viktigere enn hva du tror og mener om deg selv. Du lever da utenfra og inn. Hvis en annen person ikke liker deg, så er det kun er en annen persons mening, og den meningen trenger ikke å påvirke deg.

 

Hvordan er kvaliteten på ditt liv? Har du fokus på å leve innenfra og ut, i stedet for å tenke på hvordan det ser ut for andre? Vi gir ikke andre personer makt til å bestemme hva vi føler når vi lever innenfra og ut.

 

Anerkjennelse er noe alle liker, og har behov for til en viss grad, men det er stor forskjell på å like det og måtte ha det. De som lengter mest etter det og bekymrer seg mest for å ikke få det, er de som får det minst. De som får mest anerkjennelse, er de som bryr seg minst om hva andre mener. De er så opptatt med å leve sine egne liv, at de legger ikke fokus i hva de andre gjør. De vet at suksess er ikke noe som vi får i livet, for de vet at suksess er en indre prosess. Suksess er noe de suksessrike bringer til alt de gjør, det er ikke noe de får ut av det de gjør.

 

Når vi forstår dette, gjør det som er riktig for oss basert på vår indre stemme, og samtidig lar andre få følge sin indre stemme, da lever vi sterkt og innenfra ut.

Bli med på webinaret hvordan endre tenkningen og bli ressurssterk, selv i en vanskelig tid.

Onsdag kveld kl 21:00 klikk link for påmelding. https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/ 


Eldre Nyere


 • smjxxwlvss

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • roFdtMOqvRmiEjfz

  imMdFIptNC

 • TeGYorRwEABpOVQ

  CiqUJytTZjrdQ

 • MmcnXTHBZgaljIyt

  yoedSlNLhrUVWxPm

 • pywjQGxEXtcakBO

  ZqmJGaoKdMVkQCtSLegg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid