Hemmeligheten er å ikke la frykten få overtaket.

Jeg treffer mange mennesker preget av frykt, og jeg ser et klart mønster. Jeg ser at de som frykten tar overhånd hos, de lider.
Livet skjer, og uante hendelser i livet oppstår som vi ikke har kontroll over. Denne uken har jeg hatt klienter som frykten har tatt overhånd hos. De har frykt for å miste partner, de har mistet partneren sin, de er redd for corona, de er redd for å ikke klare seg økonomisk, de er redd for å ikke være bra nok, og listen fortsetter.
Når frykten tar overhånd, begrenser det livet. Frykten er så sterk at vi har vanskeligheter for å nyte livet. Vi går glipp av et smil. Vi går glipp av å være tilstede når vi elsker. Vi går glipp av å se høstens fargespill. Vi går glipp av glede.
Når vi måler frekvensen på frykt, er det en lav frekvens. Når vi måler frekvensen på kjærlighet, er det en høy frekvens.
Utfordringen er at livet stopper opp i de lave frekvensene. Ting slutter å komme til deg, og man opplever en enorm motgang. Når livet føles som motgang og en kamp, dreier det seg om å overleve i stedet for å leve.
Når vi er i 'flow', skjer det motsatte. Ting kjennes enkelt og det kommer så lett til deg, alt fra en ny partner, penger, den gode jobben til den rette boligen. Ting faller liksom bare på plass, og noen kaller det flaks. Du føler deg heldig og kjenner på takknemlighet for livet. Frykten er da så svak at du føler at ingenting kan knekke deg. Du er klar for hva enn livet måtte bringe.
Du løfter de rundt deg og du får bekreftelser på at du er verdifull.
Vi ønsker selvfølgelig å tilbringe mesteparten av tiden vår i 'flowstate', som det kalles. Nøkkelen til flowstate er å være tilstede her og nå.
Vi blir alle fanget av frykt i blant, det er en del av å være menneske. Utfordringen er om vi blir værende i frykten, det er først da det går skikkelig galt.
Vi har alle perioder i livet hvor vi opplever stort press, tiden vi er inne i er et godt eksempel på det. Når man ikke aner hvordan man skal løse utfordringene som kommer, er det enda viktigere å leve i nuet. Det er også da vanskeligere enn noen gang.
Det er mulig at livssituasjonen din er full av problemer nå, og husk, - du er ikke alene. Mange har det slik. For å bryte mønsteret er det viktigere enn noen gang at du ser løsningene rundt deg slik at du klarer å endre situasjonen du er i. For å se løsninger trenger du å føle bedre, og for å føle bedre kan du begrense livet ditt til øyeblikket her og nå. Finn ut hvorvidt du har problemer i dette øyeblikket. Ikke om ti minutter, i morgen eller om to måneder, men nå. Det viktigste du kan gjøre i enhver situasjon er å føle bra.
Et av verktøyene er å fokusere på øyeblikket akkurat nå. Har du det bra akkurat nå? Lukk øynene og kjenn etter.
Når du ser at øyeblikket er faktisk helt ok -akkurat nå-, da vil du også kunne se løsninger på situasjonen du er i.
Du har alltid klart deg før, og du skal klare deg igjen. På den måten lar man ikke frykten få overtaket. Tenker man at om fire måneder er kontoen tom, eller om ti minutter kan jeg få angst, så tar frykten fort overhånd. Når frykten tar overhånd er vi ressurssvake og får problemer med å mestre vår følelsesmessige tilstand.
Husk at frykten er skapt av tenkningen, og for at frykten skal overleve er den avhengig av tiden. Når du tar tiden bort fra frykten, vil du kunne danse med frykten.
Velkommen til webinaret, hvordan føle bra selv i en vanskelig situasjon. I kveld onsdag 7. oktober kl 21:00. Klikk link for påmelding: https://kevinfroystadlevsterkt.lpages.co/samlivsbrudd/
Lev Sterkt.
Kevin Frøystad

Eldre Nyere


 • logzpohjuk

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • esMIdYvTn

  DtezlxOTN

 • EuYMkOItxsoye

  tAUzbsSBwl

 • vGkAQpia

  JxiWmREKYoUGS

 • bdOmGCyvQY

  TpZCagXHbOvmWLegg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid