Føler du deg mislykket?

Jeg er på reis til Jessheim og onsdag blir det Bergen  Gleder meg villt til å treffe mange fantastiske mennesker.

Som mentaltrener møter jeg flere som føler de ikke er nok, de føler seg mislykket. Noen føler til og med de har feilet i livet.

Når vi starter å koble en tanke, følelse eller oppførsel til vår identitet kan vi få et problem ettersom vi er så mye mer enn dette.

Følelser er en del av oss, men du ER ikke følelsene dine.

Hvor mange av oss har ikke gjort dumme ting? Vi har alle gjort eller sagt noe dumt, det betyr ikke at man ER dum.

Vi har alle gjort feil, men vi ER ingen feil. Vi har alle mislykkes med noe, men vi ER ikke mislykket.

Vi føler det vi fokuserer på, om det er sant eller ikke.

Vi er ikke det vi tror heller. Hvem har vel ikke endret det de tror på i løpet av livet? Jeg husker godt når jeg trodde på julenissen.

Hvorfor snakker jeg om dette? Fordi problem skjer når vi tror at det er slik vi er. Det er et problem fordi man da ikke tror at endring er mulig.

Når vi tror at det er slik man er føler man seg forpliktet til å være nettopp slik.

Noe av den sterkeste kraften i oss mennesker, er å være slik som vi definerer oss selv.

Hvis jeg tror på, og sier at jeg er en konservativ person, da begrenser det meg. Hva med alle endringene i verden i dag, kan det gi meg mange utfordringer når jeg tror at jeg er konservativ?

Hva kan vi gjøre?

Noe av det viktigste og mest spennende å gjøre er å ekspandere vår identitet. Vi ER ingenting vi har vært, vi er ikke et offer, vi er ikke fortiden vår heller.

Det er vanskelig å kjøre bil kun ved å bruke speilet. Det er vanskelig å designe fremtiden med å leve i fortiden.

Den raskeste og enkleste måten å få en endring på er å endre hvordan vi beveger oss, hvordan vi bruker stemmen, og hvordan vi bruker kroppen. Noe av det beste vi kan gjøre, er å gjøre noe annerledes.

Det sendes da signal til hjernen at nå skjer det noe nytt, og fordi gamle vanemønstre brytes blir det lettere å tenke annerledes.

Mitt beste råd denne uken, er å gjøre noe du frykter å gjøre. Eller lær deg noe du har lyst til å lære.

Jeg husker godt i 2006 når jeg bestemte meg for å bli step instruktør på et trenings senter. Klart det var utfordrende, klart jeg var nervøs, jeg hadde ingen forutsetninger for å gjøre det.

Det ble kanon gøy og lærerikt.

Gjør noe som er ukomfortabelt fordi du vet det er bra for deg. Da lever du sterkt.

I kjærlighet, Kev
www.kevinfroystad.no

Eldre Nyere


 • iwugiwe

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Online zlk.pyie.kevinfroystad.no.epl.pz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • kewegwaafiixf

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxil Online Amoxicillin 500 Mg dum.tyih.kevinfroystad.no.alw.hw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • uxeylenozide

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online qhn.cgfw.kevinfroystad.no.shz.vc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • cujezbof

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules xvl.nywp.kevinfroystad.no.iop.cn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • afaltiwaa

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Buy Amoxicillin Online izg.frle.kevinfroystad.no.pjg.mo http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid