Magefølelsen var riktig

«Er i et samlivsbrudd etter et forhold som varte i 14år, samboere 12år. Jeg orka til slutt ikke mere fordi han jeg var sammen med aldri samarbeidet, ble foret med unnskyldninger i mange år uten at det var noe betydning eller videre jobb for et fint forhold, kanskje hadde vi klart det med parterapi, ikke vet jeg. Følte aldri at jeg fikk den bekreftelsen jeg burde få, og nå er han enda kaldere enn når han var sammen med meg. Føler meg egentlig lurt , kunne han bare ikke gjort det slutt tidligere så hadde jeg og han sluppet det som har vært. Har veldig vanskelig for å ikke sende melding til han. Tar meg selv i å lete etter grunner for å ta kontakt.. Det gjør så vondt. Føler meg kvelt rett og slett». Fortvilet kvinne 47år

 

Se min inspirasjonsvideo for svar på hva hun og andre kan gjøre i lignende situasjoner, klikk på bilde for å se video;

 

Bli med på Lev Sterkt webinaret i kveld kl. 20 for å lære mer om hvordan du kan bedre selvfølelse og med det sette grenser.

 

Klikk link for påmelding; 

https://webinar.kevinfroystad.no/lev-sterkt-webinar-blogg/ 

 

Lev Sterkt, og aldri, aldri gi opp.

Kevin Frøystad

 


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid