Her går det galt for mange

Da jeg sto i en skilsmisse etter 25 års samliv, var jeg nødt til å finne ut av hvordan det hadde gått galt. Hvor var det at tingene gikk galt for oss og for meg som hadde vært mental-trener i femten år? Jeg kjente at jeg måtte forstå det.

En dag leste jeg en setning fra ekspert på samliv Dr. Cloe Madanes som gjorde at brikker falt på plass. Plutselig kunne jeg se noe som jeg ikke hadde vært klar over før.

Nå noen år senere har jeg coachet flere hundre mennesker som står i eller har opplevd samlivsbrudd - og vi finner det samme igjen og igjen. Det Cloe Madanes sa, viser seg å være en av årsakene til brudd.

Se min personlige historie i videoen jeg har lagd til deg i dag. Det tar fire minutter, men det kan hjelpe deg nå og spare deg for så mange problemer i fremtiden!

Ønsker du å bli med på webinaret i kveld kl. 20:30 så kan du melde deg på her; https://webinar.kevinfroystad.no/

 

Lev Sterkt. Kevin

www.levsterkt.no


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid