Medisinske teknologier

ES-Complex undersøkelsesapparat

ES (Electro Interstitial Scan) er et elektrokjemisk undersøkelsesapparat. Hovedfunksjonen er å lese av prosessene i kroppen, og den måler hvilke organer og vev som jobber for lite eller for mye. Den måler hormonbalansen, syre/base forhold, og det sympatiske og parasympatiske systemet. Videre får man opp en risikoprofil over hvilke problem klienten trolig har, eller holder på å utvikle, basert på en sammenligning med målingene i referansedatabasen over mennesker med ulike diagnoser. ES-Complex sender et harmløst elektrisk signal med ulike frekvenser mellom 6 elektroder tilkoblet kroppen, og leser av de endringer signalene blir utsatt for på sin ferd gjennom kroppen. Verdiene leses av med selve apparatet og tolkes i programvaren på en tilkoblet computer. Det er først og fremst ekstracellulær væske som måles, og dette er væsken som alle celler omgis av. Det er her biokjemien er viktigst, og det er her celleaktiviteten kan kalkuleres basert på hva som går inn og ut av cellene. ES-Complex gjør nøyaktige og reproduserbare målinger som kan etterprøves med laboratoriemålinger uten avvik av betydning.

ES-Complex skanner hele kroppen på et par minutter, og er et perfekt apparat til å finne ut hva man skal undersøke nærmere. Med ES-Complex testes effekten av enhver behandling ved test før og etter behandling.

Jeg har grunnfag medisin, utdannet kvantemedisiner, og jeg er medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktikere. 

Test, behandling og coaching. Ta kontakt for pris post@kevinfroystad.no 

Klikk på bilde for å se en forklaring.

https://youtu.be/araMZxehNq4

Referanse:

"HER ER MULIGHETEN, GRIP DEN. Trodde jeg hadde gjort så godt jeg kunne på alle områder i livet mitt, igjen og igjen!! For å bli så FRISK som mulig, helst HELT FRISK. Det har vært jobben og hverdagen min, og mitt mål siden 2003. Mange har bidratt til endring og bedring på min vei. Møte med Kevin har gitt andre og nye resultater. Resultater jeg selv ikke har turt å tro på. Den som ikke tror på under, er ikke realist".

-Ingunn Hole

 

 

Kevin Frøystad

post@kevinfroystad.no

456 123 90 

 

Liquid error (layout/theme line 122): Could not find asset snippets/enzimify.liquid