Aldri la frykten stoppe deg

For 13 år siden meldte jeg meg opp på et foredrag på Alternativmessen i Stavanger.

Hensikten var aldri å bli foredragsholder, men å gjøre det jeg hadde aller mest frykt for, det å prate for en forsamling.

Jeg ville heller dø enn å ta ordet i en forsamling. Min mentor lærte meg at det jeg ikke tør å gjøre må jeg gjøre for å vokse. Og nøkkelen til et rikt liv er å vokse, fortalte mentoren meg.

Jeg var så nervøs at jeg satt på toalettet til jeg ble etterlyst og det kom over 90 mennesker på foredraget. Alle plassene var fulle og det stod mennesker langs veggene.

Jeg trodde rett og slett jeg skulle dø der og da. Det er det mest skremmende jeg har gjort i hele mitt liv.

Rommet gikk rundt og jeg måtte holde meg fast i bordet. Det føltes som at jeg skulle svime av og jeg observerte meg selv. Det var som om jeg gikk ut av kroppen, og så meg selv prate.

Ordene kom som perler på en snor for jeg hadde pugget foredraget i 3 måneder.

Jeg hadde forpliktet meg til å gjennomføre om så jeg skulle bæres ut på båre.

Foredraget var så dårlig at hadde det ikke vært for at jeg gjorde det selv, så hadde jeg gått.

Jeg overlevde, og livet ble aldri det samme igjen. Hadde jeg klart det, kunne jeg klare neste. Og resten er historie.

Aldri la frykten stoppe deg. Kjenn etter hva du ønsker og følg hjertet.

Når jeg nå våkner opp til en slik melding som nedenfor er det så verdt det å gå utenfor den komfortable sonen og danse med frykten. Følg hjertet selv om ikke alle er enig i det du gjør. Det er da vi vokser, og med det kan vi bidra mer til oss selv og andre.

Velkommen til helgens messe i Stavanger.

Lev Sterkt, og aldri, aldri, gi opp. Kevin

- 'God morgen fineste, godeste. Tenk at det allerede er 1 år siden jeg huka tak i deg på alternativ messa i Stavanger, og ga ikke slipp før sommeren kom 😉 Jeg har takka deg før, men gode ting kan man ikke takke nok for. Tusen takk for at du har vist meg veien til dit jeg er i dag, hvor jeg lever både et sterkt og rikt liv. For 1 år siden eksisterte jeg bare. Men jeg visste at sånn orket jeg ikke å leve lenger. Og med hjelp og inspirasjon fra deg, har jeg kommet et veldig godt stykke på veien mot et mye bedre og friskere liv. Tusen tusen takk for at du er den du er! ❤️

Ønsker deg en fantastisk weekend på alternativ messa igjen. Gi gass!
Masse glad i deg. Heidi Falck Gran' -


Eldre Nyere


Legg igjen en kommentar

Liquid error: Could not find asset snippets/enzimify.liquid